oktober 19, 2006

Yahoo answers strammer sig op og svarer.. eller hva?

Dette svar tickede ind, og fik syv stemmer for at være "et godt svar":

Dont know if it will work but try www.shareaza.com they help me find everything......ROB
Ja, undskyld mig, men her kommer så endnu et problem ved alt det her radical trust.. reklamer og spammere. Dette er tydeligvis en spam-besked, og dem der har stemt for at det er en god besked, er tydeligvis spam-bot'er.

I mellemtiden har biblioteksvagten.dk svaret mig med et meget fyldestgørende svar, dog uden at besvare mit reele spørgsmål. Dvs. de besvarede mit meget korte spørgsmål, som det stod, men ikke som jeg mente det - men alt forladt, eftersom spørgsmålet er så kort.

Jeg tror konklussionen må være at answers.yahoo er godt nok hvis man vil vide hvor lang tid der er til jul.... men ellers.. nej tak.

2 kommentarer:

Jenni sagde ...

Så vil jeg gå i dine fodspor og prøve noget af det samme, har i mit hoved efter en 10 timers biltur igår nogle mærklige spørgsmål at få svar på :-)

Kristoffer Sørensen sagde ...

Pas på - man kan nemt blive skuffet :) Måske er det, som sagt, mit spørgsmål der er forkert - men så igen, hvis denne type korte spørgsmål ikke engang bliver besvaret med "Hvad mener du?" eller "Take a hike", så er det lidt svært at sige. Det KUNNE jo også være jeg har spurgt det forkerte sted, eller på det forkerte tidspunkt på ugen.